May 22 2019
JKL/Kekst CNC utser vd i Bryssel

Den globala strategiska kommunikationsbyrå Kekst CNC, där JKL utgör den nordiska grenen, utser Lars Lindblad till vd i Bryssel, med start den 1 juni 2019.

Utnämningen stärker Kekst CNCs erbjudande inom European Affairs i och utanför Bryssel. Lars Lindblad arbetar idag som vice vd på JKL i Stockholm.
Ett förstärkt erbjudande i Bryssel är ett logiskt steg för Kekst CNC, som bistår kunder globalt med stöd och rådgivning i affärskritiska frågor som rör tillväxt, omställning och skyddat anseende.

Lars har rätt erfarenhet och expertis för att leda vår verksamhet i Bryssel, efter åtta år på JKL i Stockholm. Hans djupa kunskap om europeisk och inhemsk politik gör Lars till ett utmärkt val för att driva på utvecklingen av vårt erbjudande inom European Affairs. Vi är mycket glada över att Lars har valt att ta sig an denna viktiga roll.

Bernhard Meising co-CEO Kekst CNC

Jag ser fram emot att återvända till Bryssel för att leda vårt team och stärka vår rådgivning inom European Affairs. Jag går in i denna roll i en kritisk tid för EU, med flera viktiga val runt hörnet, och där kunders behov av att förstå det nya politiska landskapet blir allt större.

Lars Lindblad

Lars är senior rådgivare inom kommunikation och Public Affairs med en bakgrund i svensk och europeisk politik. Han har bland annat tjänstgjort som riksdagsledamot i tolv år. Lars var mellan 2006 och 2010 gruppledare för Moderaterna och verkade som talesperson i EU-frågor och rådgivare till en svensk ledamot i Europaparlamentet. Lars har erfarenhet från en mängd olika rådgivande roller inom kommunikation, krishantering och Public Affairs för både svenska och internationella organisationer.

 

Mediekontakt
Veronica Råberg-Schrello
Tel 08 696 12 00
Mob 070 447 43 62